Skip to content

Plexr plasma soft surgery

Plexr Plasma Soft Surgery

Plexr Plasma Soft Surgery: de nieuwe facelift zonder operatie

Plexr Plasma Soft Surgery is een innovatief en veilig alternatief voor chirurgische ingrepen (facelift), waaronder:

 • Ooglid-Lifting/correctie
 • Behandeling van wallen (zakjes)
 • Wenkbrauwlifting
 • Rimpelverwijdering (bovenlip, neus-liplijn)
 • Hals versteviging en lifting
 • Verwijdering van overtollige huid rond navel na zwangerschap

Tijdens de behandeling wordt de huid aangeraakt met plasma, dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht.
Zonder dat er direct contact met de huid plaatsvindt, ontstaat er een kleine boog van geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Een behandeling met de Plexr bestaat uit een serie van deze aanrakingen. Er wordt met precisie gewerkt en de huidvezels trekken samen.  

 

SAMENTREKKING ELASTISCHE VEZELS

Als gevolg van de aanraking met Plexr-plasma (Plasma Exeresis) ontstaat er een reactie in de huid waarbij de elastische huidvezels direct samentrekken. Het samentrekken van de vezels zorgt voor een zichtbaar liftend effect om zo bepaalde gezichtszones hun vorm weer terug te geven. Dit effect is gebaseerd op natuurlijke bio-stimulatie.

 

KRACHTIGE COLLAGEEN OPBOUW

Huidverbetering en opbouw gaan door na de behandeling. Na enkele weken heeft ditzelfde mechanisme er voor gezorgd dat de collageen vezels zich meervoudig hebben gemultipliceerd. Prof. Dr. Sotiris wijst in een onderzoek aan dat er sprake is van een significante collageen toename dat resulteert in een verdikking van de huid (dermis) tot ruim 60%. Naast huid reductie (door sublimatie) en lifting (krimping van elastische vezels) zorgt dit effect voor verdere huidversteviging en vertraging van verdere veroudering en huidverslappingen.

 

De hoogwaardige effecten en veiligheid van Plasma Exeresis (Plexr) is door onze medische experts in talrijke medische onderzoeken bewezen. Ondanks de vele imitatie apparatuur die op de markt verscheen als reactie op het succes van Plexr, blijven de mogelijkheden en resultaten van Plexr onovertroffen.

Amerikaanse Associatie voor Dermatologie onderzocht Plexr ooglidbehandelingen en oordeelde zeer positief:
“Plasma-Exeresis (Plexr) toont veelbelovende, remodellerende effecten op het collageen van het bovenste ooglid en resulteert in een klinisch verbeterd uiterlijk voor de patiënt, zonder ernstige bijwerkingen. Deze studie suggereert dat Plasma-Exeresis (Plexr) een veelbelovende oplossing zou kunnen zijn voor ooglid dermatochalasis (overtollige huid in het bovenste of onderste ooglid).”

                   Oogleden en wallen 

Waarom keizen voor Plexr? :

 

De basale epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade.
De Plexr behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
Benadert, en in sommige gevallen overtreft, operatieve ingrepen maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd.
Langdurig resultaat.

Na behandeling zijn de directe effecten meteen zichtbaar. De huid is direct strakker.

Waar u wél rekening mee moet houden is dat uw huid 1 tot 2 weken na de behandeling moet herstellen. De huid is dan donkerbruin en gezwollen op het behandelde gebied. In die herstelperiode is het wellicht wenselijk even een weekje niet `onder de mensen` te komen.

De huidherstellende prikkels die tijdens de behandeling aan de huid worden gegeven, zullen er voor zorgen dat de maximale resultaten na 6 – 8 weken optimaal zichtbaar zijn. Wat u merkt is dat naast huidverstrakking, de kwaliteit en vitaliteit van uw huid sterk verbeterd is en u een duidelijk verjongde uitstraling heeft.

 

       Verwijderen van acne littekens 

Wendy’s Beautiek is erkend Plexr kliniek

 • Plexr is de naam van het medisch plasma apparaat en is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjongering en verwijdering van overtollige huid.
 • De Plexr methode is ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf GMV.
 • Prof, Dr. Sotiris Tsioumas heeft bijgedragen aan deze ontwikkeling en heeft de apparatuur geperfectioneerd en geprotocolleerd.
 • Plexr heeft een aantal belangrijke medische certificeringen waar vele klinische onderzoeken aan vooraf zijn gegaan.
 • Plexr is ook met internationale patenten tegen namaak beschermd.
 • Plexr wordt voornamelijk door artsten en huidterapeuten gebruikt.
 • Wendy’s Beautiek is, dankzij erkende specialisaties op gebeid van schoonheidsverzoring, deskundig getraind en wordt middels bijscholing op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Dit maakt Wendy’s Beautiek een erkende kliniek voor Plexr-behandelingen.  
 • Plexr hanteert hoge kwaliteitseisen voor de behandelende klinieken.

   

Prijslijst:

Ooglid boven                                € 450

Wallen                                            € 325

Kraaienpootjes                             € 325

Wenkbrauwlifting                         € 450

Ooglid boven + wenkbrauw      € 600

Bovenlip                                          € 325

Neus-liplijn incl. bovenlip            € 450

Halslifting                                 v.a. € 600

Behandeling is inclusief controle behandeling en eventueel nabehandeling na 3 weken. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Definitief ontharen – is dat iets voor mij?

 
Lijkt het je wel wat om je niet meer te hoeven ergeren aan je overbeharing? Dan heb je een goede stap gezet om uit te zoeken of definitief ontharen bij Wendy”s Beautiek wat voor jou zou kunnen zijn. Vul je gegevens in, dan sturen we je een handig schema waarin je zelf kunt zien of het iets voor je is. Vrijblijvend natuurlijk.

dit veld niet invullen s.v.p.

Definitief ontharen – is dat iets voor mij?

 
Lijkt het je wel wat om je niet meer te hoeven ergeren aan je overbeharing? Dan heb je een goede stap gezet om uit te zoeken of definitief ontharen bij Wendy”s Beautiek wat voor jou zou kunnen zijn. Vul je gegevens in, dan sturen we je een handig schema waarin je zelf kunt zien of het iets voor je is. Vrijblijvend natuurlijk.

dit veld niet invullen s.v.p.