Skip to content

Definitief ontharen

“Heb jij last van vervelende overbeharing op je gezicht, benen, bikinilijn, oksels of anders op je lichaam? Hoe mooi zou het zijn als je geen ingroeiende haartjes of rode bultjes meer hebt na het scheren. Of dat je niet meer dagelijks in de spiegel hoeft te kijken of er weer haartjes in je gezicht zijn aangegroeid (geld voor de dames). Met definitief ontharen kunnen wij je helpen! Omdat wij tot max. 4 technieken kunnen gebruiken is er bijna altijd wel iets wat voor jouw goed kan werken. Ook zijn wij ANBOS-gecertificeerd geworden, waardoor behandelingen in je gezicht vergoed worden door je zorgverzekering, mits je goed verzekerd bent. Bij Wendy`s Beautiek ben je dus op de juiste plaats! “

Wilt u graag meer informatie ontvangen en weten wat uw mogelijkheden zijn?

Vul het desbetreffende formulier in en wij geven vrijblijvend advies.

Echt definitief?

Ontharen met SHR, of elektrisch ontharen/epileren, wordt ook definitief ontharen genoemd. De haren (en wortels) die verwijderd zijn, blijven definitief weg. Het is wel zo dat het lichaam langzaam nieuwe haarwortels aanmaakt waardoor haargroei zich onder invloed van bepaalde hormonen langzaam kan herstellen (na een aantal jaren). Deze haren zijn echter snel te verwijderen, vaak met 1 tot 3 behandelingen. Langdurig ontharen vinden wij een betrouwbare benaming, en dat klanten enthousiast over het resultaat zijn is zeker een feit! De haren blijven veel langer weg dan na bijvoorbeeld harsen(3 tot 5 weken), en komen ook dunner en in minder aantal terug. We hebben ervaren dat vervelende stoppels, irritatie/ontstekingen en ingegroeide haren al na 1 tot 3 behandelingen verleden tijd zijn!

Géén laser, géén IPL maar SHR ontharen!

De SHR technologie staat voor Safe Hair Removal. Het heeft een unieke warmte/energie afgifte die effectief de haarfollikel beschadigt en teruggroei tegengaat. Deze behandeling wordt glijdend over de huid uitgevoerd; “sliding-method”. Het weefsel wordt behandeld met een lagere warmte uitstoot (tot max 40 graden) maar met een veel hogere frequentie. Hierdoor is de behandeling 100% veilig en pijnloos. Door het hoge flitsritme is de behandeling nét zo effectief als Laser of IPL, deze methode is zelfs ook geschikt voor blonde, rode haren en een donkere huid. De behandeling kan het hele jaar door, zonder problemen worden uitgevoerd. Gemiddeld zijn er 8-12 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

De SHR- behandeling van de haren gaat als volgt:

Het (geschoren) gebied wordt door de lichtflits heet gemaakt. De zwarte haarkleur absorbeert het licht waardoor er een milliseconde een kort, heet gevoel ontstaat. De zwarte haar geleidt de warmte naar de haarwortel waar deze vernietigd wordt. De haren blijven tot de eerste 5 behandelingen ongeveer 3 tot 5 weken weg. Afhankelijk van het totaal aantal behandelingen zal deze periode steeds langer zijn tot uiterlijk een aantal jaren na 8 tot 12 behandelingen.

Het allernieuwste apparaat is de Cleo-Pro SHR

Met vorige apparaten is al bewezen dat SHR (de opvolger van IPL) dé toekomst is voor ontharen in de schoonheidssalon. Het is 100% veilig en pijnloos voor de klant. Het werkt supersnel in tegenstelling tot een IPL behandeling. Een mannenrug duurt ± 15 min (!) en het is heel betaalbaar! Maar bovenal zijn de resultaten erg goed. De Cleo-Pro SHR is ons nieuwste apparaat en heeft een uniek patent; het handstuk heeft een automatisch spectrum-wisselsysteem. Door een instelling op het apparaat wisselt het spectrum automatisch in de flitskop. Zo kan het handstuk zowel ontharen als huidverbetering doen.

Waarom nú overstappen op SHR?

 • Het is 100% veilig, ook in de zomer!
 • Het werkt zeer snel zo’n 10x sneller dan IPL.
 • Het is pijnloos, ja écht pijnloos zelfs de bikinilijn.
 • De behandelingen zijn prima betaalbaar.

Wil je meer weten over onze tweede techniek, elektrisch epileren? Lees dan lekker verder.

 

Elektrisch epileren passen we regelmatig toe in het gezicht en wordt, mits goed verzekerd, vergoed door uw zorgverzekering.

Een andere ontharingstechniek die blijvend effectief is, is elektrisch epileren. Bij elektrisch epileren wordt elke haar afzonderlijk behandeld met warmte, en vervolgens geëpileerd. Het is belangrijk om met wat langere haren te komen voor de behandeling zodat we ze met het pincet kunnen verwijderen. Deze behandeling mag in het begin 1 tot 2x per week worden gedaan, na 2 tot 3 weken wordt deze perioden al gauw twee wekelijks of langer.

Belangrijke punten om te weten:

 • De haren mogen 5 weken voorafgaand aan de behandeling niet geharst of geëpileerd zijn. Scheren mag wel onbeperkt.
 • De huid mag niet te bruin zijn(bij SHR).
  Van mensen met een halfbloed, Indisch of Turks/Marokkaanse tint moet worden bekeken of behandeling mogelijk is.
 • 2 dagen voor, en 2 dagen na de behandeling moet intensief contact met zonlicht/zonnebank/warmte vermeden worden.
 • Bij behandelingen met SHR komt u met geschoren gebied.
 • Bij elektrisch epileren moet u de haren een aantal dagen laten staan zodat we ze kunnen epileren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Definitief ontharen – is dat iets voor mij?

 
Lijkt het je wel wat om je niet meer te hoeven ergeren aan je overbeharing? Dan heb je een goede stap gezet om uit te zoeken of definitief ontharen bij Wendy”s Beautiek wat voor jou zou kunnen zijn. Vul je gegevens in, dan sturen we je een handig schema waarin je zelf kunt zien of het iets voor je is. Vrijblijvend natuurlijk.

dit veld niet invullen s.v.p.

Definitief ontharen – is dat iets voor mij?

 
Lijkt het je wel wat om je niet meer te hoeven ergeren aan je overbeharing? Dan heb je een goede stap gezet om uit te zoeken of definitief ontharen bij Wendy”s Beautiek wat voor jou zou kunnen zijn. Vul je gegevens in, dan sturen we je een handig schema waarin je zelf kunt zien of het iets voor je is. Vrijblijvend natuurlijk.

dit veld niet invullen s.v.p.