Skip to content

Team

Even voorstellen:

Wendy

Kapster, schoonheidsspecialiste en medisch pedicure

Met veel plezier mag ik samenwerken met ons gezellige en professionele team (echt het leukste team van Noord-oost Fryslân!), en jullie kapsels, huid en voeten behandelen. Naast het behandelen van eelt, likdoorns en kalknagels zijn mijn specialisaties het behandelen van voeten van diabetici en reumapatiënten en het behandelen van ingegroeide nagels. In de schoonheidssalon doe ik, naast de reguliere behandelingen ook behandelingen voor acne (vergoed door zorgverzekeraar), elektrisch ontharen (ook vergoed door zorgverzekeraar), definitief ontharen met SHR, en anti-aging behandelingen.

Frans

Masseur

Frans is sinds oktober 2012 masseur in Wendy’s Beautiek.
Voor de ontspannende (hot stone) massages, maar ook voor effectievere (sport) massages bent u bij Frans in goede handen.

 

Geanne

Kapster, wimper/wenkbrauwstyliste en nagelstyliste

Geanne is in 2011 als stagiaire bij Wendy’s Beautiek gekomen en werkt sinds 2014 bij ons als kapster en sinds 2015 doet ze ook verschillende behandelingen in de schoonheidssalon.
Sinds 2018 werkt ze ook als nagelstyliste en lakt ze de nagels met een mooie Shellac.

Tamara

(Medisch) Pedicure, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste

Tamara werkt sinds 2013 als pedicure en schoonheidsspecialiste bij Wendy`s Beautiek.
Sinds 2018 is Tamara ook medisch pedicure.
U kunt ook terecht bij Tamara voor een manicure en een mooie set Shellac. 

Anita

Kapster

Anita werkt sinds 2019 bij Wendy’s Beautiek.
Anita geniet van elke werkdag, de creativiteit die je in kapsels kwijt kan, het vak zelf natuurlijk, maar ook zeker van het contact met de klanten. Anita hoopt jullie snel van een mooie coupe te voorzien. 

Ineke

Kapster, wimper/wenkbrauwstyliste en nagelstyliste

Ineke werkt sinds 2020 bij Wendy’s Beautiek en geniet van de fijne gesprekken met de klanten en natuurlijk het maken van mooie en vlotte kapsels. 
Sinds 2021 doet Ineke ook verschillende behandelingen in de schoonheidssalon en kunt u ook bij haar terecht voor een mooie set Shellac.