Skip to content

Team

Even voorstellen:

Wendy (Eigenaresse)

Kapster, schoonheidsspecialiste en medisch pedicure.

Met veel plezier mag ik samenwerken met ons gezellige en professionele team (echt het leukste team van Noord-oost Fryslân!), en jullie kapsels, huid en voeten behandelen. Naast het behandelen van eelt, likdoorns en kalknagels zijn mijn specialisaties het behandelen van voeten van diabetici en reumapatiënten en het behandelen van ingegroeide nagels. In de schoonheidssalon doe ik, naast de reguliere behandelingen ook behandelingen voor acne (vergoed door zorgverzekeraar), elektrisch ontharen (ook vergoed door zorgverzekeraar), definitief ontharen met SHR, en anti-aging behandelingen.

Frans

Frans is sinds oktober 2012 masseur in Wendy`s Beautiek.
Voor de ontspannende (hot stone) massages, maar ook voor effectievere (sport) massages bent u bij Frans in goede handen.

Tamara

(Medisch) Pedicure en schoonheidsspecialiste

Tamara werkt sinds 2013 als pedicure en schoonheidsspecialiste bij Wendy`s Beautiek.
Sinds 2018 is Tamara ook medisch pedicure.

Kapsalon

Geanne

Kapster en nagelstyliste

– Geanne is in 2011 als stagiaire bij Wendy`s Beautiek gekomen en werkt sinds 2014 bij ons als kapster. Sinds 2018 werkt ze ook als allround Nagelstyliste.

Thea

Permanente make up.

Thea werkt sinds 2015 bij Wendy`s Beautiek en is afgestudeerd in allround PMU specialiste gevolgd bij Irma Hulscher in Almere .

Ineke

Kapster

Ineke werkt sinds 2020 bij Wendy`s Beautiek en geniet van de fijne gesprekken en het verschil in mensen, en natuurlijk van het maken van mooie en vlotte kapsels!