Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nl


Kapsalon en schoonheidssalon in Damwoude, tussen Zwaagwesteinde en Dokkum

Bij Wendy's Beautiek in Damwoude, gelegen tussen Dokkum en Zwaagwesteinde, bent u aan het juiste adres voor professionele huid- en haarverzorging. Tevens kunt u bij ons terecht voor medisch pedicure en massage. In onze gezellige salon in Damwoude wordt u door ons team van ervaren specialisten van top tot teen in de watten gelegd. Een uitgebreide gezichtsbehandeling verbetert de conditie van uw huid en laat u weer stralen. Niet alleen voor dames, ook voor heren hebben wij verzorgende en gezichtsbehandelingen. Bovendien behandelen wij oneffenheden als pigmentvlekjes, acne, ouderdomswratten en couperose met de nieuwste apparatuur. We brengen permanente make-up aan en zijn gespecialiseerd in elektrisch ontharen.

Goed verzorgd én een prachtige uitstraling

In de kapsalon maken we gebruik van de vooruitstrevende L'Anza producten die speciaal ontworpen zijn om uw haar optimaal te verzorgen en grotendeels uit natuurlijke ingrediënten zijn samengesteld. Onze ervaren kapsters geven u graag een prachtige nieuwe coupe. U zult versteld staan van het resultaat. Ook voor bruiden hebben wij een speciaal arrangement beschikbaar in onze kapsalon en schoonheidssalon in Damwâld tussen Zwaagwesteinde en Dokkum. In de nagelstudio maken we uw nagels weer sterk en mooi met onze speciale producten en trendy nagellakken.

De beste verzorging voor voeten, spieren en gewrichten

Hebt u last van pijnlijke voeten of ingegroeide teennagels? In de pedicuresalon vlakbij Zwaagwesteinde staat onze ProVoet Medisch Pedicure klaar om uw voeten uitgebreid te verzorgen. Bovendien bieden wij een gespecialiseerde pedicure aan voor de diabetische en reumatische voet. Uw spier- of gewrichtsklachten worden door onze masseur vakkundig aangepakt met bijvoorbeeld een hot-stone massage of shiatsustoelmassage. Boek online een afspraak of reserveer een gratis adviesgesprek bij Wendy`s Beautiek en kapsalon en kom langs voor een heerlijke behandeling.