Definitief ontharen

Géén laser, géén IPL maar SHR ontharen!

De SHR technologie staat voor Safe Hair Removal. Het heeft een unieke warmte/energie afgifte die effectief de haarfollikel beschadigt en teruggroei tegengaat.
Deze behandeling wordt glijdend over de huid uitgevoerd; “sliding-method”. Het weefsel wordt behandeld met een lagere warmte uitstoot (tot max 40 graden) maar met een veel hogere frequentie.
Hierdoor is de behandeling 100% veilig en pijnloos. Door het hoge flitsritme is de behandeling nét zo effectief als Laser of IPL, deze methode is zelfs ook geschikt voor blonde, rode haren en een donkere huid.
De behandeling kan het hele jaar door, zonder problemen worden uitgevoerd.
Gemiddeld zijn er 8-12 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

De SHR- behandeling van de haren gaat als volgt:

Het (geschoren) gebied wordt door de lichtflits heet gemaakt. De zwarte haarkleur absorbeert het licht waardoor er een milliseconde een kort, heet gevoel ontstaat. De zwarte haar geleidt de warmte naar de haarwortel waar deze vernietigd wordt. De haren blijven tot de eerste 5 behandelingen ongeveer 6 tot 12 weken weg. Afhankelijk van het totaal aantal behandelingen zal deze periode steeds langer zijn tot uiterlijk een aantal jaren na 8 tot 12 behandelingen.

Het allernieuwste apparaat is de Cleo-Pro SHR


Met vorige apparaten is al bewezen dat SHR (de opvolger van IPL) dé toekomst is voor ontharen in de schoonheidssalon. Het is 100% veilig en pijnloos voor de klant. Het werkt supersnel in tegenstelling tot een IPL behandeling. Een mannenrug duurt ± 10 min (!) en het is heel betaalbaar! Maar bovenal zijn de resultaten erg goed.

De Cleo-Pro SHR is ons nieuwste apparaat en heeft een uniek patent; het handstuk heeft een automatisch spectrum-wisselsysteem. Door een instelling op het apparaat wisselt het spectrum automatisch in de flitskop. Zo kan het handstuk zowel ontharen als huidverbetering doen.

Waarom nú overstappen op SHR?

Elektrisch epileren passen we regelmatig toe in het gezicht en wordt, mits goed verzekerd, vergoed door uw zorgverzekering.

Een andere ontharingstechniek die blijvend effectief is, is elektrisch epileren. Bij elektrisch epileren wordt elke haar afzonderlijk behandeld met warmte, en vervolgens geëpileerd. Het is belangrijk om met wat langere haren te komen voor de behandeling. Deze behandeling mag in het begin 1 tot 2x per week worden gedaan, na 2 tot 3 weken wordt deze perioden al gauw twee wekelijks of langer.

Echt definitief?

Ontharen met SHR, of elektrisch ontharen/epileren, wordt ook definitief ontharen genoemd. De haren (en wortels) die verwijderd zijn, blijven definitief weg. Het is wel zo dat het lichaam langzaam nieuwe haarwortels aanmaakt waardoor haargroei zich onder invloed van bepaalde hormonen langzaam kan herstellen (na een aantal jaren). Deze haren zijn echter snel te verwijderen met 1 tot 2 behandelingen. Langdurig ontharen vinden wij een betrouwbare benaming, en dat klanten enthousiast over het resultaat zijn is zeker een feit! De haren blijven veel langer weg dan na bijvoorbeeld harsen(3 tot 5 weken), en komen ook dunner en in minder aantal terug. We hebben ervaren dat vervelende stoppels, irritatie/ontstekingen en ingegroeide haren al na 1 of 2 behandelingen verleden tijd zijn!

Belangrijke punten om te weten:

Nieuwsgierig? Bel/mail gerust voor vrijblijvend advies of boek (online) een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek aanvragen