Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nlDé schoonheidssalon – schoonheidsspecialist in Damwoude

 

Bent u in Damwoude op zoek naar een professionele schoonheidssalon? Dan bent u bij Wendy’s Beautiek aan het juiste adres. Een gezichtsbehandeling in Damwoude boekt u bij schoonheidsspecialist Tamara of Baukje. Het is onze specialiteit om uw huid te verzorgen. Dit doen wij door uw huid te ontspannen of te verbeteren met de heerlijke, grotendeels biologische, producten van Dr. Spiller. Wij werken altijd met de nieuwste apparatuur en met gecertificeerde, erkende schoonheidsspecialistes. Voor de acne behandeling of elektrisch ontharen zijn we Anbos gecertificeerd. 

Ook heerlijk wegdromen bij een ontspannende gezichtsmassage, een andere behandeling of interesse in (medische) permanente make-up? Maak dan online een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Huid verbeterende behandeling – gezichtsbehandeling in Damwoude

 

Woont u in Damwoude en kan uw huid wel een oppepper gebruiken? Of bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist voor een huid verbeterende behandeling? Wendy’s Beautiek biedt onder andere de volgende behandelingen:

 

 

Naast een schoonheidssalon in Damwoude bestaat Wendy’s Beautiek uit een pedicuresalon, kapsalon, nagelstudio, massagesalon en een webshop met natuurlijke schoonheidsproducten.

 

Bezoek onze veelzijdige schoonheidssalon in Damwoude

 

Wanneer u kiest voor schoonheidssalon Wendy’s Beautiek in Damwoude, kiest u voor een kleine, milieubewuste, veelzijdige en gespecialiseerde salon met een enthousiast team. Een team dat graag voor u klaar staat voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Een team van specialistes die altijd up-to-date zijn, werken met de nieuwste technieken en met natuurlijke producten. Deze biologische (onbespoten) producten van Dr. Spiller worden beter door uw huid opgenomen en zorgen voor minder irritatie van de huid. Deze duurzame producten sluiten aan bij onze visie om een bijdrage te kunnen leveren aan een groenere, betere wereld.  Persoonlijk contact met u als klant staat hoog in het vaandel. Bij ons bent u letterlijk en figuurlijk in vertrouwde handen.

 

 

Bel voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende huidanalyse. U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.