Skip to content

Permanente make up

Allround Permanente Make Up Specialiste

Thea Reitsma, oprichtster van PMU Design, is niet alleen Permanente Make Up specialiste, het is haar grote passie.
Passie waar u blij van wordt want zij wil u laten stralen.
Dat is haar uitgangspunt! Om dat te bereiken luistert ze zorgvuldig naar uw wensen en neemt ze goed de tijd voor u.
Ze geef u deskundig advies over kleur en vorm die specifiek bij u passen.
In het geval van wenkbrauwen kijkt ze ook goed naar de vorm van uw gezicht en naar uw wenkbrauwspier.
Samen werkt ze met u gedurende de drie behandelingen die ze standaard aanbied binnen de tarieven naar het mooiste resultaat.

PMU Design. Design, omdat u uniek bent en zij Permanente Make Up inzet om uw unieke schoonheid te benadrukken.
Permanente Make Up Designed for you!
Permanente Make Up door PMU Design… Passie waar u blij van wordt!

Behandelmogelijkheden

U kunt bij PMU Design terecht voor de volgende onderdelen

  • Wenkbrauwen ( poederschaduw en 3D haartjes techniek)
  • Ogen
  • Lippen
  • Opfrissen en corrigeren bestaande permanente make up
  • Medische pigmentatie (gedepigmenteerde plekken, littekens, tepelhof enz.)

Opgeleid door Irma Hulscher

Unieke professionele opleiding Allround Permanente Make Up Specialiste
Omdat Thea u wil laten stralen heeft ze niet zomaar een cursus gevolgd maar de éénjarige, professionele opleiding voor allround Permanente Make Up specialiste bij autoriteit op dit gebied Irma Hulscher in Almere.
Irma Hulscher is grondlegger in Nederland van de Permanente Make Up.
Ze staat nationaal en internationaal zeer goed bekend in dit vak en is uniek met haar één jarige opleiding hier in Nederland.
Dit in tegenstelling tot andere opleidingen in Nederland maar ook in het buitenland die korter zijn en vaak zelfs maar uit een aantal dagen bestaan.

Vakwerk

De intensieve opleiding die Thea bij Irma Hulscher gevolgd heeft staat voor vakwerk waarbij hoge kwaliteit van techniek, werkwijze en pigmenten centraal staan. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden op Permanente Make Up gebied en komt u helemaal tot uw recht bij ons.

 

 

Kleurenleer

De kwaliteit van het pigment, plus weten wat een kleur doet bij verschillende huidtypes, is een van de belangrijkste onderdelen van het Permanente Make Up vak. Deze vaardigheid bereik je alleen door een grondige kennis van kleurenleer te hebben met betrekking tot de pigmenten. Deze kennis heeft PMU Design ruim in huis.

 

 

Pigmenten

PMU Design werkt met zeer kwalitatieve apparatuur en met de hoogwaardige Academie pigmenten van Irma Hulscher. Deze pigmenten bezitten de kwaliteit dat ze hun kleur behouden terwijl ze met de tijd vervagen. Ze verbleken dus wel maar verkleuren niet. Door het ruime assortiment kleurpigmenten die ook onderling gemengd kunnen worden, zijn vrijwel alle kleuren Permanente Make Up bij ons mogelijk. Van blond tot midden bruin tinten en van donkerbruin tot grijs en rood tinten.

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make Up specialisten (NSGP)

PMU Design is aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make Up specialisten. Dit houdt in dat u verzekerd bent van een zeer hoog niveau qua kennis, kwaliteit en kunde op het gebied van Permanente Make Up. Elk jaar in april neemt Thea verplicht deel aan de intensieve terugkomdag waarbij ze wordt bijgeschoold over nieuwe kennis en ontwikkelingen op Permanente Make Up gebied.
De Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make Up Specialisten is opgericht door Irma Hulscher, grondlegger in Nederland van de Permanente Make Up.

Masterclasses

Naast de jaarlijkste NSGP-terugkomdag volgt Thea regelmatig Masterclasses (trainingen) bij topspecialisten uit het buitenland. Doel is om haarzelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. U profiteert hiervan doordat u met de meest verfijnde technieken behandeld wordt en met het mooist mogelijke resultaat naar huis gaat.

GGD-vergunning

Ook is PMU Design bij Wendy’s Beautiek in het bezit van de GGD-vergunning wat inhoudt dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt, precies volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid opgesteld in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zonder deze vergunning mag men geen Permanente Make Up zetten. Het doel van deze vergunning is om de gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor zowel de specialist als de klant te beperken.

Voor meer informatie over PMU Design: www.pmudesign.nl Hier vindt u ook alle foto’s van werk (portfolio) van PMU Design.