Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nlOp zoek naar een nagelstudio nabij Bergum?

Zoekt u een nagel studio nabij Bergum? Onze nagelstyliste adviseert u graag welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen. Gaat u trouwen? Speciaal voor de mooiste dag van uw leven kunt u bij ons terecht voor prachtig verzorgde nagels waarmee u als bruid op uw trouwdag kunt schitteren. We hebben verschillende mogelijkheden van manicure tot gelnagels en CND Shellac met nail art of french nails We beschikken bij Wendy’s Beautiek over betrokken en vakbekwame medewerkers met diverse expertises en dienstverlenende kwaliteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuw kapsel, een pedicurebehandeling en voor een diabetische voet of maak een keuze uit onze diverse schoonheidsbehandelingen met specialisaties voor Acne of Elektrisch ontharen. Maar ook voor een heerlijk ontspannende (hot-stone) massage, sportmassages of massage bij rug en nekklachten bent u bij ons aan het juiste adres. Ook mannen kunnen terecht bij Wendy’s Beautiek. Diverse behandelingen zoals scheren (barbier), een complete gezichtsbehandeling, of pedicurebehandeling zijn speciaal op de hedendaagse man afgestemd. Maak snel een afspraak via het contactformulier of bel naar 0511-421333 voor de mogelijkheden.

Dé nagelstudio nabij Bergum

Een goede nagelstudio nabij Bergum vindt u bij Wendy’s Beautiek. U kunt kiezen uit verschillende behandel pakketten, een heerlijke manicure of een frisse french manicure met CND shellac. Onze nagelstyliste informeert u graag over de verschillen en wat voor u het meest geschikt is. Wat u ook zoekt, bij Wendy’s Beautiek vinden we de meest passende oplossing voor u. Een team van specialisten staat voor u klaar.

U kunt kiezen uit verschillende behandelpakketten en Jolanda informeert u graag over de verschillen en wat voor u het meest geschikt is. Wat u ook zoekt, bij Wendy’s Beautiek vinden we de meest passende oplossing voor u. Een team van specialisten staat voor u klaar.

Medisch pedicure

Ook voor medische pedicure bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om een diabetische voet, een reumatische voet of ingegroeide nagels gaat, wij hebben de expertise in huis en helpen u van uw klachten af . Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie Provoet en gecertificeerd lid van Procert, wat inhoudt dat uw voeten bij ons vakkundig worden behandeld volgens de wettelijke hygiëne eisen en behandelingen voor diabetische voet vaak vergoed worden door uw zorgverzekering.

Wilt u een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u via de e-mail contact met ons opnemen op info@wendysbeautiek.nl" . Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0511 – 421333. Of nog gemakkelijker: vul meteen het contactformulier. in op deze webpagina en we nemen spoedig contact met u op. Door onze ruime openingstijden hoeft u nooit lang te wachten. Graag zien wij u in onze beautysalon nabij Bergum