Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nl


Ingegroeide nagels/nagelbeugels

Een ingegroeide nagel (unguis incarnatus) geeft een stekende pijn aan de zijkant en uiteinde van de nagel. ingegroeide nagels Vaak wordt het ook rood en gezwollen.

Een aantal oorzaken zijn:

De ontsteking is te verminderen door uw voeten dagelijks in een badje met groene biotex, Dettol of dode zeezout te zuiveren. Ook alcohol, podilon, sterilon of dettol desinfecteren de ontsteking. Daarmee is de oorzaak nog niet weggenomen, de nagel groeit immers nog steeds in! De Medisch pedicure kan uw nagel op de juiste manier knippen of oplichten met een dun eiwitvlies onder de rand van de nagel zodat de nagel pijnvrij uit het weefsel kan groeien. Bij de complexere gevallen kan ook gekozen worden voor een nagelbeugeltje. Deze wordt op de nagel geplakt en tilt de nagel van boven een beetje op zodat de nagel niet meer in de huid drukt. Hierdoor zal de pijn snel wegtrekken. Deze behandeling is zeer effectief en nagenoeg pijnvrij !nagelbeugel

24 uur voor een nagelbeugeltje wordt geplaatst mogen de voeten niet ingevet zijn, en niet in een badje met Dettol zijn geweest. Als u ingegroeide teennagels heeft, doe dit voor uw bezoek aan de pedicure niet zodat de pedicure de mogelijkheid heeft om direct een nagelbeugeltje te plaatsen.


Uit de pedicuresalon

  

Nieuwsgierig wat we zoal doen in de pedicuresalon? Vul je gegevens in, en we sturen je een week lang elke dag een vrolijk verhaaltje.

dit veld niet invullen s.v.p.