Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nlMedisch pedicure regio Dokkum voor de verzorging voor uw probleemvoeten

 

Wist u dat slecht een kwart van alle Nederlanders regelmatig hun voeten verzorgen? Helemaal niet logisch eigenlijk, als u weet hoe zwaar we onze voeten belasten. Pijnlijke voeten zijn eenvoudig te voorkomen door het kiezen van een pedicurebehandeling. Voor (medisch) pedicure in de regio Dokkum bent u bij Wendy’s Beautiek aan het juiste adres. En voor medisch pedicure bij diabetes en/of reuma patiënten worden de behandelingen volledig of grotendeels vergoed door de zorgverzekering.

 

Ervaar zelf wat een professionele pedicurebehandeling voor u kan betekenen. U zult versteld staan hoe uw voeten aanvoelen na een behandeling. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen graag uw pijnlijke voeten.

 

Wat doet uw medisch pedicure – regio Dokkum?

 

Wendy’s Beautiek in de regio Dokkum is gespecialiseerd als medisch pedicure. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 

 

Heeft u medische klachten? Neem dan contact met ons op. Wij plannen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van 15 voor u in en laten u kennismaken met onze mogelijkheden.

 

Bezoek onze veelzijdige pedicuresalon

 

Uw bezoek aan onze beautysalon zal u verrassen voor zijn veelzijdigheid. Ons enthousiaste, kleine team staat in de buurt van Dokkum voor u klaar voor een medisch pedicure, kapsel, nagelverzorging, huid verbeterende behandelingen, permanente make-up en massages. Met onze jarenlange ervaring bent u in vertrouwde handen en kennen wij vele klanten persoonlijk. Dat werkt wel zo fijn voor u en voor ons.

 

Kom langs of neem telefonisch of via ons contactformulier contact met ons op.