Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nlDé persoonlijke en milieubewuste kapsalon in de regio Dokkum

 

Bent u op zoek naar een goede kapsalon in de buurt van Dokkum? Kies dan voor Wendy’s Beautiek: dé persoonlijke en milieubewuste kapsalon. Wij hebben jarenlange ervaring en vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Wij bouwen graag een band met u op om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. 

 

 

In onze wachthoek kunt u onder het genot van een vers gemalen kopje koffie of kruidenthee wachten tot u aan de beurt bent. U zit op enige afstand van de werkplek, zodat u ontspannen kunt wachten of tijdens de behandeling niet opgejaagd wordt door wachtende klanten. U ervaart een heerlijk ontspannen bezoek aan uw kapper.

 

De ontspannen behandelingen van onze kapsalon in de buurt van Dokkum

 

Bij onze kapsalon in de regio Dokkum kunt u terecht voor de nieuwste kapsels, een natuurlijk permanent of een mooie natuurlijke haarkleuring. Gaat u trouwen? Dan zorgen wij voor een schitterend bruidskapsel met bruidsmake-up. Graag informeren wij u over ons bruidsarrangement. 

In onze kapsalon gebruiken we professionele producten van het merk L’Anza. Dit merk hield als eerste merk rekening met de individuele behoeften van het haar. Dat betekent dat we testen wat het haar tekort komt en dat weer aan kunnen vullen op microniveau. Diep in het haar dus. L’Anza is een milieubewust merk met veel natuurlijke ingrediënten, ze testen hun producten nooit op dieren. Een visie die geheel aansluit bij de onze. Zo hebben wij 14 zonnepanelen op ons dak en proberen we met al onze keuzes rekening te houden met het milieu en de samenleving.

 

Veel meer dan alleen een kapsalon

 

Wendy’s Beautiek is meer dan alleen een kapsalon in de regio Dokkum. Bij ons kunt u ook terecht voor:

 

 

Uw bezoek aan onze salon zal u verrassen. Doordat wij al jarenlang werkzaam zijn met een klein, veelzijdig en enthousiast team kennen wij onze klanten. Dat is wel zo vertrouwd. Meer weten over onze mogelijkheden of benieuwd naar onze salon? Kom dan vrijblijvend langs voor meer informatie of het maken van een afspraak. Contact opnemen kan natuurlijk ook.