Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nlWendy’s Beautiek is dé kapper in de buurt van Dokkum

Bent u op zoek naar een goede kapper in de buurt van Dokkum, kies dan voor Wendy’s Beautiek . Wij hebben jarenlange ervaring en vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Wij bouwen graag een band op met onze klanten om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. U vindt dit terug in onze zeer ruime openingstijden en de huiselijke indeling van onze werkplek. In onze wachthoek kunt u onder het genot van een vers gemalen kopje koffie of losse kruidenthee wachten tot u aan de beurt bent. U zit op enige afstand van de werkplek zodat u ontspannen kunt wachten of tijdens de behandeling niet opgejaagd wordt door wachtende klanten.

We hebben wij in onze kapsalon in Damwoude/ Damwâld nabij Dokkum maar vier kappersstoelen (enigszins gescheiden van elkaar) zodat we u veel aandacht kunnen geven en u enigszins privacy heeft tijdens de behandeling. U ervaart een heerlijk ontspannen bezoek aan uw kapper in de buurt van Dokkum.

Bij ons kunt u terecht voor de nieuwste kapsels, een natuurlijk permanent of een mooie natuurlijke haarkleuring. En gaat u trouwen, dan zorgen wij voor een schitterend bruidskapsel met bruidsmake-up. Graag informeren wij u over ons bruidsarrangement

In onze kapsalon gebruiken we professionele producten van het merk L’Anza. Dit merk hield als eerste merk rekening met de individuele behoeften van het haar. Dat betekend dat we testen wat het haar tekort komt, en dat weer aan kunnen vullen op microniveau, dus diep in het haar. L’Anza is een milieubewust merk met veel natuurlijke ingrediënten, ze testen hun producten nooit op dieren. Een visie die geheel aansluit bij de onze.

We hebben van L’Anza een uitgebalanceerde collectie producten in onze kapsalon en we informeren u graag vrijblijvend.

Kapper in de buurt van Dokkum in Damwoude met oog voor duurzaamheid

Wij staan ook voor duurzaamheid. Samen verantwoordelijk voor een betere wereld, dat is onze visie. Continue blijven wij ons ontwikkelen in duurzame producten en behandelmethodes. Bovendien zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij geven graag onze kennis en ervaring door aan stagiaires. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat onze vaste medewerkers zich continue blijven ontwikkelen.

Contactinformatie

Wilt u een afspraak maken? Vul dan ons online contactformulier. in op deze pagina. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u. Ook is het uiteraard mogelijk om te bellen naar 0511 – 421333. Graag verwelkomen we u in onze kapsalon in Damwoude (in de buurt van Dokkum).