Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nl


Webshop

Productinformatie

In Wendy`s Beautiek werken we met de producten van Dr. Spiller (huidverzorging) en L`ANZA (haarverzorging en styling) en hebben zeer goede ervaringen met deze producten.
Omdat ze van natuurlijke oorsprong zijn zal ons lichaam de werkstoffen snel herkennen en dieper opnemen en dat verschil zul je zeker zien en voelen!

Dr Spiller

Wat maakt Dr. Spiller zo bijzonder?

Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge concentratie natuurlijke grondstoffen, zachte conserveringen en natuurlijke geurstoffen. Daarnaast hanteert Dr. Spiller het unieke HYTEC® Emulsion System.

Voordelen van water in olie crème

Een crème op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. Er zijn veel minder conserveringsmiddelen nodig, daar een olie op zich als conservering dient. De producten van Dr. Spiller zijn zo huideigen dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen.

HYTEC® Emulsion System

In alle producten van Dr. Spiller wordt gebruik gemaakt van het HYTEC® Emulsion System. Dit is een gepatenteerde formule, die ervoor zorgt dat de lipidebarrièrelaag van de huid hersteld wordt. De huid is langer in staat om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langduriger hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Daarnaast is de huid beter beschermd tegen externe factoren zoals fijnstof (CO2) en vrije radicalen.

L'ANZA ALTIJD GROEN

We helpen het haar herstellen. We helpen de aarde herstellen.

L’ANZA Healing Haircare ondersteunt een gezonde & duurzame aarde.

Recyclebaar materiaal

L’ANZA gebruikt gerecyclede materialen en spoort consumenten aan om lege flacons te recyclen: • Alle flacons en dozen zijn gemaakt van‘post-consumer recyclet’ (PCR) materialen, ofwel materialen die eerder door consumenten zijn gebruikt en vervolgens zijn gerecycled. • De verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen. • De verpakking en flacons zijn recyclebaar.

‘Schone lucht’-formules

L’ANZA producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten. L’ANZA producten voldoen aan alle milieuregels.

Bescherming van onze regenwouden

L’ANZA helpt onze regenwouden te behouden door botanische extracten en andere ingrediënten af te nemen van landen, waar het gebruik wordt gecontroleerd en die strategieën hanteren voor duurzame bronnen.

Geen dierproeven

L’ANZA is trots op de vermelding op de Caring Company-lijst van PETA, vanwege de dierproefvrije formules en producten.

Glutenvrij

Bijna alle L’ANZA Healing Haircare producten bevatten geen tarwe ingredienten en zijn dus glutenvrij. Opmerking: Tarweproteinen kunnen aanwezig zijn in L’ANZA Healing Color en tarwekiemolie in de Nourishing Conditioner en Mint Revitalizer.

Parabeen ‘veilig’

In de meeste cosmetica worden parabenen gebruikt als conserveringsmiddelen. L’ANZA Healing Haircare gebruikt alleen parabenen die FDA goedgekeurd zijn voor voedingsmiddelen.

Ingrediënten

L’ANZA Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch, gecertficeerd organisch en in het wild groeiend zijn.

Organisch

Organische planten groeien op het land zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige stoffen.

Gecertificeerd organisch

Gecertificeerde organische planten groeien op land waar geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt in de laatste zeven jaar. Deze gewassen zijn door de overheid gecertificeerd als ‘organisch’.

In het wild groeiend

Deze planten groeien in het wild, zoals in het Amazone regenwoud, tropische eilanden van Polynesië, bergen van China en India. Ze zijn niet gekweekt op een boerderij, en zijn niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige middelen. Omdat deze bronnen ‘wild’ zijn, is er geen overheidsregeling om ze te certificeren net als gecertificeerde plantaardige ingrediënten.

Hoogste kwaliteit

De ingrediënten zijn grondig getest om te verzekeren dat ze de hoogste kwaliteit hebben en veilig zijn voor consumenten. Zij zijn goedgekeurd door overheidsinstellingen en wetenschappelijke instellingen, zoals de Food & Drug Administration (FDA), Cosmetic Toiletry & Fragrance Association (CTFA) en Cosmetic Ingredient Review (CIR).

Geen carcinogenen

L’ANZA bevat geen carcinogenen of andere ingrediënten die schadelijk zouden kunnen zijn voor de menselijke gezondheid.