Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nl


Toch veel mogelijkheden tijden quarantaine:

Voor een aantal behandelingen hebben we het volgende bedacht om jullie te kunnen helpen, en als je nog aanvullende ideeen hebt: altijd van harte welkom!

Zo kunnen jullie ons helpen, en wij helpen jullie natuurlijk graag (we staan te popelen, echt waar!) Al is het maar omdat we de gesprekken met jullie zo missen! Gelukkig krijgen we van een aantal zo nu en dan even een mailtje of reactie, heel erg fijn om wat van je te horen! Wij wachten op jullie, en we hopen jullie op ons... Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden waarmee we je kunnen helpen. Aarzel niet om te vragen, graag zelfs!

Wij hebben bedacht om op gepaste afstand advies te geven en te helpen. Futloos haar, of juist droog en stug haar? Of een droge of rode huid die niet meewerkt? Wij geven je graag gratis een vrijblijvend advies op maat. Voor de smalle en dikkere portemonnee is er voor elk wat wils.

Even het contactformulier invullen of mailen naar info@wendysbeautiek.nl, en anders zijn we op Facebook te vinden, of kan je de voicemail inspreken. Mocht het nodig zijn om elkaar te zien, dan sturen we een link per mail zodat we kunnen beeldbellen. En anders hebben we nog WhatsApp. Komt altijd goed. We brengen de producten graag langs, of zetten ze voor je klaar.

Voor alle onderstaande mogelijkheden geldt: We hebben alle deurkrukken en pinautomaat ontsmet, dragen handschoenen en mondkapje en houden minimaal 2 meter afstand. Van je behandeling krijg je duidelijke uitleg.

Haarkleur:

Thuis Styling:

Wij hebben de beste styling en verzorgingsproducten in huis. We willen u graag helpen met het aankopen van goede producten voor thuis gebruik. Dit kan van alles zijn, zoals bijvoorbeeld een eenmalig kuurtje. Misschien gebruikt u al van alles van ons of wilt u graag iets anders gaan gebruiken nu uw haar te lang gaat worden en het lastiger wordt om iets leuks ermee te doen. Wij helpen u graag adviseren op gepaste afstand! Omdat we het fijn vinden dat je aan ons denkt, geven we standaard 10% korting op al onze producten van `L ANZA.

Wenkbrauwen epileren:

Dit kunnen we via beeldbellen doen zodat ik mee kan kijken, en aanwijzingen kan geven. Ik stuur je een link per mail, waarmee we op afgesproken tijd afspreken.

Harsen bovenlip of kin:

We geven je wat hars (en benodigdheden) mee, wat je thuis au bain kunt verwarmen. Ik stuur je een link per mail, waarmee we op afgesproken tijd afspreken zodat je thuis veilig aan de slag kunt. Dat is wel zo fijn.

Schoonheidsbehandeling:

In overleg komen we tot een heerlijke set producten wat een weldaad voor je huid zal zijn. Je krijgt van ons de heerlijk zachte gezichts-reinigingsdoeken mee voor dat heerlijke wellnessgevoel. Deze set geeft je huid echt een boost omdat we aan je set een ultra diep-voedende ampul (twv € 6,95) toevoegen: je huid zal fris en zacht aanvoelen. De set voor 1 behandeling is maar €9,95. Wil je alvast een (verkoopverpakking) product aanschaffen? Dan betaal je nog maar €5 meer voor de set.

Producten voor thuis:

Zoals we aangeven helpen we je graag bij huidproblemen. Wij hebben jaren ervaring, en onze merken Dr. Spiller en Chi (100% natuurlijk) hebben zich al ruimschoots bewezen. Aarzel daarom niet om vrijblijvend advies te vragen, we helpen je graag te zoeken naar een product dat bij je huid en portemonnee past. Bij aankoop van een product ontvang je GRATIS een hele miniset inclusief diep-voedend ampul (twv €6,95) voor een skin-boost voor maar €5,- extra.

We hopen op deze manier ons beroep toch wat uit te kunnen voeren. Het zal vast ook wel eens komische taferelen opleveren maar de oanhalder wint! We houden gewoon nog even vol en hopen op deze manier weer wat voor jullie te kunnen betekenen.

We wensen je alle goeds en gezondheid toe, Houd moed, hou vol en laten we op elkaar passen.

Heel hartelijk bedankt! Wendy, Tamara, Anita, Geanne en Sietske