Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nl


Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is het ontharen van ongewenste haargroei voor de lange termijn. We kunnen dit resultaat met verschillende technieken bereiken.

Het ontharen met IPL is een zeer effectieve en specialistische manier van ontharen. Deze behandeling wordt door Baukje uitgevoerd. Zij is ANBOS-gediplomeerd, en gecertificeerd in het elektrisch ontharen. Hiervoor moet zij elke twee jaar op cursus om dit diploma te behouden. U bent bij ons dus in goede handen.

De IPL- behandeling van de haren gaat als volgt:

Het (geschoren) gebied wordt door de lichtflits heet gemaakt.

De zwarte haarkleur absorbeert het licht waardoor er een milliseconde een kort, heet gevoel ontstaat. De zwarte haar geleidt de warmte naar de haarwortel waar deze vernietigd wordt.

De haren blijven tot de eerste 5 behandelingen ongeveer 6 tot 12 weken weg. Afhankelijk van het totaal aantal behandelingen zal deze periode steeds langer zijn tot uiterlijk een aantal jaren na 10 tot 15 behandelingen.

Witte haren kunnen ook met IPL worden verwijderd, maar de behandeling gaat anders: De haren worden eerst geharst en aansluitend geflitst.

Door de minuscule beschadiging van het haarzakje door het harsen wordt de laser aangetrokken door deze rode kleur waar via de wortel met warmte vernietigd wordt.

Ontharen met IPL, of de blend methode, wordt ook definitief ontharen genoemd. Wij zijn na 6 jaar ervaring tot de conclusie gekomen dat definitief ontharen in zekere zin definitief zijn. De haren (en wortels) die verwijderd zijn, blijven definitief weg. Het is wel zo dat het lichaam langzaam nieuwe haarwortels aanmaakt waardoor haargroei zich onder invloed van bepaalde hormonen langzaam kan herstellen (na een aantal jaren). Deze haren zijn echter snel te verwijderen met 2 tot 3 behandelingen.

Langdurig ontharen vinden wij een betrouwbare benaming, en dat klanten enthousiast over het resultaat zijn is zeker een feit! De haren blijven veel langer weg dan na bijvoorbeeld harsen(3 tot 5 weken), en komen ook dunner en in minder aantal terug.

We hebben ervaren dat vervelende stoppels, irritatie/ontstekingen en ingegroeide haren na het scheren verleden tijd zijn.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden of meer informatie willen: bel even voor een afspraak zodat we u alles uit kunnen leggen en evt. kostenloos een proefflits bij u kunnen doen: u zult onder de indruk zijn van het resultaat.

Belangrijke punten om te weten:

Belangrijk om te weten

- Om risico te vermijden kunnen wij in de zomerperiode niet ontharen in het gezicht.

Nieuw

IPL- betaalprogramma: een vast bedrag per maand, zonder extra kosten.

Met het IPl- betaalprogramma kunt u per maand een vast bedrag via automatische incasso laten afschrijven totdat het volledige bedrag van de behandelingen voldaan is.
Vaak is dit de halve prijs van een behandeling voor een periode van 1,5 tot 2 jaar.

Voorbeeld uit de praktijk: Gerda heeft veel haargroei en last van ingegroeide haren na het scheren van haar oksels.
Na een vrijblijvend informatief gesprek besluit ze haar oksels met IPL te laten behandelen.
Deze behandeling kost 35 euro per behandeling.
Via het IPL-programma wordt er maar €17,50 per maand (=de helft van de behandeling) door automatische incasso afgeschreven, totdat het totaal verschuldigde bedrag is voldaan.
Ze komt elke 6 tot 10 weken voor een behandeling en krijgt maandelijks een financieel overzicht in haar mailbox.
Als het volledige bedrag van de ondergane behandelingen (8 tot 12 behandelingen totaal) in maandelijkse termijnen van € 17,50 is afgeschreven stopt dit automatisch.
Zo heeft ze lage maandlasten, hoeft geen rente of extra kosten te betalen en kan direct profiteren van gladde oksels voor altijd!

U kunt al ontharen met IPL voor maandelijks:

Kan ik niet voordeliger een apparaat voor thuisgebruik aanschaffen?

Kijk op onderstaande links voor een onafhankelijke mening:
mens-en-gezondheid
www.haarstichting.nl