Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nlOverbeharing definitief verwijderen niet geschikt voor jou?


Ontzettend jammer dat je niet geschikt bent voor een methode om je overbeharing definitief te verwijderen. Wat nu?

Waarschijnlijk heb je last van donsharen, en deze kunnen we prima tijdelijk verwijderen door ze te harsen. Zolang je geen prednisonkuur hebt, of een super-ontzettend gevoelige huid is deze behandeling prima geschikt voor jou. En desnoods zul je het moeten blijven scheren, dat is dan helaas de enige optie….

“Maar van scheren of harsen krijg ik toch meer haargroei?” denk je vast?

Nee, maar ik begrijp dat dat zo kan voelen, ik leg je uit hoe dat kan: Dus: met scheren en harsen activeer je de haargoei NIET.

Wat doen we tijdens het harsen?

We brengen een laagje natuurlijke azuleenhars aan. Dit is wat stroperig, warm, en koelt in een paar seconden af wanneer het op je huid ligt.
Het wordt dan weer harder, en de haren zitten vast in de hars. Je begrijpt dat je je haren dus wat moet laten staan voor deze behandeling.
Vervolgens trekken we deze hars er met een soepele beweging af, waarmee ook de haartjes verwijderd worden.
Je voelt dit kort, maar het is echt niet zo pijnlijk als de heren je op TV doen geloven.
Mannen he…. Neat went;-)

Je huid is weer glad en haarloos. Bij sommige klanten is het nog tien minuutjes wat rood, maar dit trekt dan snel weg.
Na ongeveer 6 weken komen de haren langzaam terug. Als je je weer begint te storen aan je haargroei wordt het weer tijd om een nieuwe afspraak te boeken.


Mochten je haren over een paar jaar toch stugger worden, kom dan gerust even langs want dan kunnen we gelukkig wel wat voor je betekenen wat definitief is.

Hartelijke groeten, Wendy