Wendy`s Beautiek, Haadwei 85a | 9104 BC Damwâld | info@wendysbeautiek.nlWendy’s Beautiek, een veelzijdige beautysalon in Damwoude

Bent u op zoek naar een veelzijdige beautysalon in Damwoude? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om een ontspannende schoonheidsbehandeling, een permanente make-up of een specifieke huid verbeterende behandeling als acne couperose, pigmentvlekken en ouderdomswratten gaat, u bent bij ons aan het juiste adres, Ook voor ontharen, pedicure behandelingen en een nieuwe haarcoupe kunt u heel goed bij ons terecht. Wij zijn ANBOS-gecertificeerd in de specialisaties Elektrisch ontharen en Acne. Persoonlijk contact hebben we hoog in het vaandel staan, we vinden het belangrijk om u als klant te leren kennen. Bent u nieuwsgierig geworden in de behandelingen die wij aanbieden? Neem dan snel contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Een duurzame beautysalon in Damwoude

Wendy’s Beautiek gaat als beautysalon in Damwoude graag met haar tijd mee. Wij hanteren een duurzame visie. Zo hebben wij zonnepanelen op het dak laten plaatsen, bestaat onze cosmetica voor een groot deel uit natuurlijke ingrediënten, gebruiken we FSC-gecertificeerd papier en denken we goed na over ons gas en waterverbruik. We hopen ons hierin steeds verder te kunnen ontwikkelen en zijn dan ook continue op zoek naar de nieuwste en duurzaamste producten en behandelingen. In onze beautysalon in Damwoude gebruiken we niet alleen natuurlijke producten vanwege het milieu maar ook omdat deze beter zijn voor uw huid. Natuurlijke producten hechten zich beter aan de huid en dringen dieper binnen in de huid. Bovendien heeft u minder kans op het ontwikkelen van allergieën of irritaties. Kortom: natuurlijke producten werken huidvriendelijk en effectiever.

Maak een afspraak

U kunt voor veel verschillende behandeling bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken? Maak dan gebruik van het contactformulier. Uiteraard staan wij u ook via de e-mail te woord info@wendysbeautiek.nl of telefonisch op nummer 0511 – 421333. Graag verwelkomen we u in onze kapsalon in Damwoude.